Hej och välkommen

Hej och välkommen. Bloggen handlar om livsstilsfrågor och att leva med kronisk sjukdom. Här lämnas inga medicinska råd. De bör ges öga mot öga.

Translate

onsdag, mars 04, 2009

Fågelbos:Vägen ut

Här nere har jag träffat författarinnan till romanen Vägen ut, som är en nyckelroman och berättar en fantastisk historia, där kronisk sjukdom i form av astma, kranskärlssjukdom mm är en av komponenterna. Författarinnan Ani-Hannele Norlin har inte svenska som sitt modersmål och jag tycker hon lyckats väldigt bra med berättandet även om det finns en del som kunde må bra av en viss redigering. Man skall då komma ihåg att hon ger ut boken själv på förlaget Vulcan.

Med denna information vill jag ändå säga att förutom att historien är fantastisk, lyckas också Ani-Hannele Norlin med dialogerna, att få historien att hänga ihop och att skriva så att det finns en spänning i berättelsen.

Man kan hitta boken Vägen ut på denna sida. Observera att bilden på omslaget har Ani-Hannele Norlin målat. Jag tror att det finns förutsättningar att få läsa mer och se andra saker producerade av henneNyckelord: Fågelbos. Boken Vägen ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar