Hej och välkommen

Hej och välkommen. Bloggen handlar om livsstilsfrågor och att leva med kronisk sjukdom. Här lämnas inga medicinska råd. De bör ges öga mot öga.

Translate

fredag, april 03, 2009

Where are we with MS

Video
om bland annat famidrine, cladribine, fingolimod och d-vitamin

3 kommentarer:

 1. Anonym2:10 em

  Hej min kära granne!
  Jag talde med Ola och det är fortfarande en hel del snö i Mangskog. I Stockholm har snön försvunnit och igår var första dagen med riktigt solsken och lite varmare. Vi åker på onsdag till Mangskog och stannar över påsken.
  Med vänlig hälsning AS
  PS. Det kommer en kommentar till.

  SvaraRadera
 2. Anonym2:36 em

  Hej igen!
  Jag har det metabola syndromet och har därför läst mycket böcker om hur jag skall komma till rätta med min hälsa. Jag har lagt om till LCHF-kost och mår bättre. Jag har också läst om alla kemikalier som stoppas i vår mat. Jag försöker äta mer naturliga produkter.

  Jag fick tyvärr en infektion i kroppen vid nyår som satt i två månader.
  Sökandet efter svaret har lett mig till Candida albicans och Chlamydia pneumoniae. Jag har läst en hel del på webben i ämnet och är ganska övertygad att dessa infektioner kan bli kroniska och göra skador på nervsystemet och orsaka följdsjukdomar såsom fibromyallergi och kanske till och med MS.

  Jag har utfört en hårmineralanalys som jag nyligen fått svar på. Cirka 40 grundämnen och deras förhållande analyserades. Det visade sig att jag har obalans i kroppen. Jag tror att detta är mycket viktigt för hälsan att ha balans i kroppen på alla sätt. Jag försöker nu rätta till denna obalans.

  En kontinuerlig belatning p.g.a. infektion eller obalans i kroppen tror jag kan göra så att vår unika kropp delvis sätts ur spel.
  Om du är intresserad så kan jag berätta lite mer vad jag kommit fram till.
  Vi syns väl snart hoppas jag!
  AS

  SvaraRadera
 3. Anonym5:41 em

  Hej!
  Kommer åter hem strax efter påsk men vi ses i sommar om inte förr. Det har inte varit så väldigt bra väder härnere men då jag ringt hem så har det ibland varit 40 grader varmare här. Jag klagar inte men börjar känna lite hemlängtan. Allt väl i övrigt. Hälsa familjen! Sune

  SvaraRadera