Hej och välkommen

Hej och välkommen. Bloggen handlar om livsstilsfrågor och att leva med kronisk sjukdom. Här lämnas inga medicinska råd. De bör ges öga mot öga.

Translate

tisdag, januari 15, 2013

Hur fick du din diagnos

Ang. enkäten hur du fick din MS diagnos har jag nu skrivit en debattartikel om detta för att aktualisera frågan. Vill passa på och tacka er som besvarat enkäten. Artikeln finns att läsa här:

http://www.lakartidningen.se/store/articlepdf/1/19127/_69.pdf

2 kommentarer:

 1. Anonym7:53 em

  Väldigt bra. Egentligen borde det finnas tillgång till en psykolog eller liknande när beskedet ges. Jag fick mitt ms besked rakt över bordet typ "du har ms, här är medicinen, du kan gå hem...". Men sjukhus är tyvärr lite av en fabrik.

  Lars

  SvaraRadera
 2. Anonym9:23 em

  Jag fick ringa och gråta mig till någon som jag kunde prata med och inte ens då fick jag något medlidande. De verkade mest tycka att jag var till besvär på min aktuella vårdcentral. Till slut fick jag komma till en samtalsterapeut som var helt ok. Tur att det finns bloggar såsom denna när sjukvården inte räcker till. Vad ensam man måste ha känt sig innan internets tid, då man inte kunde läsa om sjukdomen på samma sätt och delge sina tankar med dem som har samma problem.

  Patrizia

  SvaraRadera