Hej och välkommen

Hej och välkommen. Bloggen handlar om livsstilsfrågor och att leva med kronisk sjukdom. Här lämnas inga medicinska råd. De bör ges öga mot öga.

Translate

torsdag, januari 14, 2010

Apropå kommentarer

Jag kommer under en period nu att inte se när kommentarer kommer in på min blogg, eftersom jag inte får automatiskt meddelande i min mail. Skriv därför helst kommentarerna till senaste inlägget även om det handlar om något äldre.

4 kommentarer:

 1. Då skriver jag en kommentar om den nya utgåvan av George Jelineks bok. Jag skulle väldigt gärna vilja se den på svenska. Tyvärr har jag inget bokförlag, men ifall du vill ha hjälp med översättningen ställer jag gärna upp.

  Tyvärr vet jag inte mycket om att publicera böcker. En sökning på Google gav denna möjlighet: http://www.bokutgivning.se
  Fast nu är det ju en översättning, och inte en ny bok. Tja... det vore jättespännande om denna bok fanns på svenska i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Anonym7:33 em

  Hej,
  jag har inte lyckats fa nagot bolag intresserat av detta, även om nagot förlag tyckte det var en viktig bok. Jag ska se pa lanken du namner.Jjag föreslog att jag kunde ge ut den själv men det australiska bolaget ville ha ett svemnskt bolag i ryggen.
  MVH
  Sune

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en underbar resa! Njut i massor! Jag är allt lite avvis på dig:). Här vräker snön ner just nu.
  Hälsningar messan

  SvaraRadera
 4. Anonym7:43 em

  Tack messan!
  Hittills har allt varit perfekt härnere, sedan jag kom för nu snart en vecka sedan. Väldigt välgörande att kunna ta ordentliga promenader utomhus varje dag. Hemma beskar kylan de möjligheterna, även om jag sag charmen av en riktig svensk vinter.
  Hälsningar
  Sune

  SvaraRadera