Hej och välkommen

Hej och välkommen. Bloggen handlar om livsstilsfrågor och att leva med kronisk sjukdom. Här lämnas inga medicinska råd. De bör ges öga mot öga.

Translate

tisdag, december 15, 2009

CCSVI- ett fall till plus länk till kommentar av George Jelinek


Ytterligare en amerikan som genomgått CCSVI åtgärdande är Kevin Lipp fd ägare till Adrian en populär glass-hotdog- rost biffbar på Grand Island, New York State. ” Det är inte sommar på Grand Island förrän man ätit en varmkorv från Adrians” ( Michael Jordan). Att läsa om här.

I Januari 2009 reste han till Italien och fick fem stopp i vener åtgärdade ( jugularis och azygosvenerna). Han blev bättre nästan med en gång och har inte känt någon attack efteråt.

Det finns MS i hans släkt. Hans två systrar och en bror gick igenom undersökningar av venerna också. Hos systrarna fann man förträngningarna men inte hos brodern. Det är också så att systrarna har MS men inte brodern.

Ärfligheten skulle kunna vara i form av just insufficiensen i venerna. Till saken hör att man fann dels venförträngningarna plus lagringen av järn i hjärnvävnad hos syskonen.Läs också George Jelineks rapport om den senaste studien om CCSVI.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar