Hej och välkommen

Hej och välkommen. Bloggen handlar om livsstilsfrågor och att leva med kronisk sjukdom. Här lämnas inga medicinska råd. De bör ges öga mot öga.

Translate

söndag, augusti 09, 2009

MS och d-vitamin


Fick nyhetsbrev från Taking Control of Multiple Sclerosis sajten om d-vitamin idag. Sammanfattning med de senaste studierna om MS oc d-vitamin. Man kan anmäla sig för nyhetsbrev på sajten. Länk dit finns i marginalen.

4 kommentarer:

 1. Tackar! Jag har anmält mig!

  SvaraRadera
 2. Anonym10:46 fm

  Är nyfiken på swank dieten, men var hittar jag info på svenska och recepten?

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Swanks bok finns vad jag vet inte på svenska. Jag hittar inget direkt på svenska. Man kan försöka att söka på Swanks diet på google och när man får resultaten kan man välja översättning. Det blir lite konstigt dock. Kalkon blir turkiet och nuts ( nötter) blir tokig.
  Jag har för min egen del översatt boken Taking Control of Multiple Sclerosis av George Jelinek men ingen vill ge ut den. Då man söker på svenska resultat av Swanks diet kommer som etta upp ett sammandrag av olika alternativa terapier som är bluff! och skriver att man inte visat att det fungerar. Jag tillägger att det finns heller inte visat det inte fungerar så det är egentligen bluff att skriva att det är bluff. Om forskningen på området har jag skrivit mycket.
  hälsningar
  Sune

  SvaraRadera
 4. Anders11:08 em

  http://www.swankmsdiet.org/

  SvaraRadera